Prezentare

SUDIC SRL a fost infiintata in august 1999, dupa un studiu de piata de un an in privinta tuturor formelor de invelitori la imobile.

SUDIC SRL a fost unul din promotorul sistemelor de terase usoare, terase inverse si terase gradini realizate cu membrane bituminoase si polistiren extrudat.

Dupa ce am realizat toate tipurile de izolatii am introdus in oferta sistemele de invelitori din sindrila, apoi cele din tigla, pe urma cele din tabla profilata, bineinteles cu toate accesorizarile posibile: de la jgheaburi si burlane pina la profile speciale si paratrasnet.

Pentru ca sistemele de invelitori se corelau intr-o anumita masura cu fatadele (burlanele trebuiau montate la gata) ne-am specializat si in termosisteme pentru fatade.
Iar pentru ca oferta sa fie completa (cota finala a burlanelor depindea de pavaj) am inceput sa comercializam si sisteme de dale si pavaje.

Ca ultim produs, dar poate cel mai important in tendinta constructiilor economice si ecologice, avem in oferta panourile solare si panourile fotovoltaice.
De mentionat faptul ca lucram doar cu produse de calitate, de la producatori de renume agrementati si certificati.

In ce priveste personalul trebuie cunoscut faptul ca este scolarizat de catre producatori si avem angajati de multi ani la societatea noastra
SUDIC SRL este o firma inginereasca si isi propune sa va calauzeasca prin hatisurile materialelor de constructii.